Fødselsforberedende gravidyoga

Bliv klædt godt på til
din kommende fødsel

Som noget helt nyt kan du nu gå til gravidyoga hos Fødselsterapeuten i Huset Huskdigselv.  Med fødselsforberedende gravidyoga følges du med andre gravide i et trygt og fortroligt rum.

I taler om graviditet, fødsler, fødestillinger, vejrtrækning og afspænding, smertemestring, og om hvad en ve er – og om hvordan man kan arbejde med veerne? Med fødselsforberedende gravidyoga bliver du fortrolig med din krop og din vejrtrækning. Du giver selv de bedste forudsætninger for at få den fødsel, du drømmer om.

Det foregår på små hold med god tid og plads til den enkelte. Det er onsdage kl. 17.30-18.45. Der er maksimalt 9 deltagere på holdet og der er 6 mødegange på hvert hold. Holdstart i oktober 2020, januar 2021 og april 2021.

NYT HOLD OPRETTET fra kl. 16.00-17.15 pga. jeres store efterspørgsel til efterårsholdet.

Fødselsforberedende gravidyoga

 

gravid yoga

På Mathildes fødselsforberedende gravidyoga hold vil du blive guidet gennem både blide og styrkende yogasekvenser og -stillinger, hvor interaktionen mellem vejrtrækning og bevægelse – krop og sind – er med til at skabe en dybere forbindelse til nuet, til dig selv og din intuition, og ikke mindst til din baby.

En graviditet er en helt særlig periode i en kvindes liv – en transformerende tid, hvor du som gravid konstant bliver opmærksom på alt det nye der foregår, både fysisk, mentalt og hormonelt. Din krop er konstant på arbejde, og derfor er det vigtigt, at du passer ekstra godt på dig selv.

Fødselsforberedende gravidyoga giver netop mulighed for den selvomsorg, du som gravid og kommende mor, har brug for. I gravidyoga skruer vi tempoet ned, mærker ekstra godt efter, hvad der føles rart, og sørger for at du som gravid bliver mødt, lige præcis hvor du er.

Vi klæder dig godt på til din kommende fødsel.

Vi mødes 6 onsdage og dyrker yoga sammen i et trygt rum, hvor der er plads til, at du kan komme, som du er, med det der fylder hos dig i din graviditet uge for uge.

Du vil opleve, at klasserne har forskellige temaer, og at de indeholder fødselsforberedende elementer, som du kan tage med dig, både i arbejdet med din krop, åndedræt og sind; undervisningen har fokus på at skabe styrke, balance og smidighed i kroppen, så du kan føle dig fysisk klar til de forandringer, din krop gennemgår som gravid og under fødslen.

Der vil være et stort fokus på åndedrættet, som kan være med til at skabe en dybere forbindelse til kroppen, og desuden som et redskab, du kan tage med dig, både ind i graviditeten og i din kommende fødsel.

Derudover vil klasserne have fokus på at skabe ro i krop og sind gennem dyb afspænding og forskellige meditationsteknikker.

Du kan starte til fødselsforberende gravid yoga, når du føler dig klar, men vi anbefaler, at du er minimum 12 uger inde i graviditeten.

Om underviseren 
Mathilde Milan

Gravidyoga

Mathilde Milan har undervist yoga siden 2014, og har mere end 800 timers yogauddannelse bag sig fra både Danmark, Indien og Australien. 

For Mathilde giver yoga følelsen af at vende hjem til sig selv, og det er denne følelse hun gerne vil give videre til sine elever. Hendes klasser er derfor præget af autenticitet og det nærvær, som yogaen tilbyder, og som vi ligeledes kan tage med os, når vi er færdige med den fysiske yoga, og træder ud i verden igen. 

Siden 2017 har Mathilde specialiseret sig i gravidyoga, og er i øjeblikket ved at uddanne sig som fødselsterapeut hos Fødselsterapeuten ApS, for at gå endnu mere i dybden i arbejdet med gravide.

Ifølge Mathilde kan fødselsforberedende gravidyoga tilbyde noget helt særligt for den gravide, fordi den tilbyder en grundlæggende ro og støtte, som kommer indefra, og som kvinden kan tage med sig videre ind i sin graviditet, sin kommende fødsel og i moderskabet generelt. 

6 gange – 895 kr.
Onsdage kl. 17.30-18.45
Efterår – vinter – forår

Hold 1 – efterår 2020

21. oktober 2020
28. oktober 2020
2. november 2020
18. november 2020
25. november 2020
2. december 2020

Hold 2 – vinter 2021

13. januar 2021
20. januar 2021
27. januar 2021
3. februar 2021
10. februar 2021
17. februar 2021

Hold 3 –  forår 2021

7. april 2021
14. april 2021
21. april 2021
28. april 2021
5. maj 2021
12. maj 2021

Praktisk info

Fødselsforberedende gravidyoga hos Fødselsterapeuten forløber over 6 onsdage kl. 17.30-18.45.

Holdene er små og hyggelige. Der er maksimalt 9 deltagere på hvert hold, så der er god tid og plads til den enkelte. Måtte og yogaudstyr er til rådighed i salen. Medbring et badehåndklæde til at lægge på måtte og yogapølle og husk afslappet tøj til at bevæge sig i. 

Samlet pris for et hold med 6 mødegange 895 kr.

Fødselshjælperen Izabella underviser på doula uddannelsen
Doula uddannelse i København