Bliv klædt godt på til din kommende fødsel

Gravidyoga i København

Med fødselsforberedende gravidyoga hos Fødselsterapeuten bliver du fortrolig med din krop og din vejrtrækning. Du giver dig selv de bedste forudsætninger for at få den fødsel, som du drømmer om.

 

  • Forløb: Seks onsdage i træk
  • Tidspunkt: Onsdage kl. 16.00-17.15
  • Næste hold: Opdateres løbende
  • Antal: Maks. 10 pladser pr. hold
  • Sted: Nybrogade 20, Kbh K
  • Pris: 1095 kr.
Gravidyoga hos Fødselsterapeuten.dk

Kommende gravidyoga hold

Grundet situationen med corona, venter vi med at planlægge datoer for næste forløb i fødselsforberedende gravidyoga. Hvis du gerne vil have besked, når vi igen åbner for hold, kan du sende en mail til os på kontakt@foedselsterapeuten.dk eller følge vores profil Instagram: @Foedselsterapeuten

Hvorfor vælge fødselsforberedende gravidyoga hos Fødselsterapeuten ?

En graviditet er en helt særlig periode i en kvindes liv – en transformerende tid, hvor du som gravid konstant bliver opmærksom på alt det nye der foregår, både fysisk, mentalt og hormonelt. Din krop er konstant på arbejde, og derfor er det vigtigt, at du passer ekstra godt på dig selv.

På Fødselsterapeutens gravidyoga forløb vil du blive guidet gennem både blide og styrkende yogasekvenser og -stillinger, hvor interaktionen mellem vejrtrækning og bevægelse – krop og sind – er med til at skabe en dybere forbindelse til nuet, til dig selv og din intuition, og ikke mindst til din baby. Du følges du med andre gravide i et trygt og fortroligt rum. I taler om graviditet, fødsler, fødestillinger, vejrtrækning og afspænding, smertemestring, og om hvad en ve er – og om hvordan man kan arbejde med veerne. Holdene er små med god tid og plads til den enkelte.

Vi klæder dig godt på til din kommende fødsel.

Vi mødes 6 onsdage og dyrker yoga sammen i et trygt rum, hvor der er plads til, at du kan komme, som du er, med det der fylder hos dig i din graviditet uge for uge. 

Yderligere info om fødselsforberedende gravidyoga hos Fødselsterapeuten

fødselsforbredende gravidyoga

Gravidyoga hos Fødselsterapeuten har fokus på at forberede din krop og sind på den kommende fødsel, og på at støtte dig i den selvomsorg, du som gravid og kommende mor, har brug for. I gravidyoga skruer vi tempoet ned, mærker ekstra godt efter, hvad der føles rart, og sørger for at du som gravid bliver mødt, lige præcis hvor du er.

Du vil opleve, at klasserne har forskellige temaer, og at de indeholder fødselsforberedende elementer, som du kan tage med dig, både i arbejdet med din krop, åndedræt og sind; undervisningen har fokus på at skabe styrke, balance og smidighed i kroppen, så du kan føle dig fysisk klar til de forandringer, din krop gennemgår som gravid og under fødslen.

Der vil være et stort fokus på åndedrættet, som kan være med til at skabe en dybere forbindelse til kroppen, og desuden som et redskab, du kan tage med dig, både ind i graviditeten og i din kommende fødsel.

Derudover vil klasserne have fokus på at skabe ro i krop og sind gennem dyb afspænding og forskellige meditationsteknikker.

Du kan starte til gravidyoga, når du føler dig klar, men vi anbefaler, at du er minimum 12 uger inde i graviditeten.

Om underviseren

Mathilde Milan

Mathilde Milan er yogalærer og uddannet fødselsterapeut. Hun har undervist yoga siden 2014, og har mere end 800 timers yogauddannelse bag sig fra både Danmark, Indien og Australien. 

For Mathilde giver yoga følelsen af at vende hjem til sig selv, og det er denne følelse hun gerne vil give videre til sine elever. Hendes klasser er derfor præget af autenticitet og det nærvær, som yogaen tilbyder, og som vi ligeledes kan tage med os, når vi er færdige med den fysiske yoga, og træder ud i verden igen. 

Siden 2017 har Mathilde specialiseret sig i gravidyoga, og har uddannet sig som fødselsterapeut hos Fødselsterapeuten ApS. Hun arbejder dagligt med kvinder gennem deres graviditet og er med som støtte under fødsler og i efterfødselstiden.

Ifølge Mathilde kan fødselsforberedende gravidyoga tilbyde noget helt særligt for den gravide, fordi den tilbyder en grundlæggende ro og støtte, som kommer indefra, og som kvinden kan tage med sig videre ind i sin graviditet, sin kommende fødsel og i moderskabet generelt. 

Vi mødes hver onsdag i 6 uger
kl. 16.00 – 17.15
Pris: 1095 kr.

Praktisk info

Fødselsforberedende gravidyoga hos Fødselsterapeuten er et forløb på 6 onsdage kl.16-17.15.

Holdene er små og hyggelige.

Der er maksimalt 10 deltagere på hvert hold, så der er god tid og plads til den enkelte.

Måtte og yogaudstyr er til rådighed i salen. Husk afslappet tøj som du kan bevæge dig i.

Forløbet koster 1095 kr.

Adresse

Nybrogade 20, 3. sal, 1203 København K.
Tæt på offentlig transport, med Gl. Strand metro og busserne på Stormbroen 100 meter væk.

fødselsforberedende gravidyoga
Fødselsforberende gravidyoga