Fødselsforberedelse i København – Holdstart i marts 2019

Privat fødselsforberedelse er til dig, der ønsker at få en større viden og en masse information omkring din kommende fødsel.

Hvad er privat fødselsforberedelse?

Vi mødes i små grupper og taler om alt fra fødslens faser til fødestillinger og vejrtækningsteknikker. Vi sørger for at du får så meget information fra os til dig og din eventuelle partner. Med privat fødselsforberedelse klæder vi dig godt på til din fødsel så I alle får en god start i den nye familie.

Hvorfor gå til fødselsforberedelse?

Vi synes det er en god ide med privat fødselsforberedelse, da vi har erfaret, at de offentlige tilbud desværre ikke rækker så langt, da der de seneste år har været mange besparelser på hospitalerne og som også forgrener sig ud til bl.a. fødselsforberedelses tilbud. Derfor tilbyder www.fødselsterapeuten.dk privat fødselsforberedelse, så du som gravid får et større indblik i og bedre forståelse for fødslens faser, vejrtræknings teknikker, den anatomiske forståelse af en fødsel, udveksling med andre gravide, indsigt og hjælp til dig som fødende i form af en fødselsterapeut.

Hvad lærer du til fødselsforberedelse?

Til fødselsforberedelse lærer du og får en forståelse af, hvor naturligt det er at føde! Uden drama og med en masse viden om vejrtrækning, fødestillinger, fødslens faser, den vigtige amning, tiden efter fødslen, tilknytning, og hvad er godt at vælge til/fra under en fødsel.

Pris

Pris 2.495 kr.
Midlertidligt earlybird-tilbud KUN 1895 kr.

Praktisk info

Fødselsforberedelseskurset løber over 4 gange og 2 timer pr. gang. I alt 8 timer.

Inkl. efterfødselscafe en måned efter fødslen – åbent forum for dem der har deltaget på vores fødselsforberedelse

Hvor og hvordan afholder vi fødselsforberedelse?

Vi afholder små hold (max. 6-10 deltagere pr. hold). Vi starter løbende hold op. Næste hold er start marts 2019. Hvert hold mødes 4 gange, hvor vi inviterer din partner med den ene gang.

Fødselsforberedelse vil foregå fra på Bredgade 33A i salen, 1260 København K (i Bruun Rasmussens baggård). Tæt på offentlig transport fra Kongens Nytorv. P-kælder i Dronningens Tværgade.

Hvem står bag fødselsforberedelse?

Izabella Winther er uddannet Enatal Fødselshjælper, certificeret zoneterapeut fra FDZ og optaget i RAB (Registreringsordningen for Alternative Behandlere). Hertil er Izabella mor til to voksne børn og hun har brugt sine egne erfaringerne til at hjælpe mange kvinder gennem deres graviditet – både som behandler og privat fødselshjælper.

Izabella er også stifter og ejer af www.fødselsterapeuten.dk samt www.huskdigselv.dk.

Ønsker du et større indblik og bedre forståelse for fødslens faser? Så er privat fødselsforberedelse svaret!

Få tilsendt en brochure 

Ønsker du info om uddannelsen i din indbakke?

flyer om uddannelsen