Få en tryg fødsel

Privat Fødselsforberedelse på små hold i København

Privat fødselsforberedelse er til dig, der ønsker at få en større viden og en masse information omkring din kommende fødsel.

Vi mødes i små grupper og taler om alt fra fødslens faser til fødestillinger og vejrtækningsteknikker. Vi sørger for at du får så meget information fra os til dig og din eventuelle partner. Med privat fødselsforberedelse klæder vi dig godt på til din fødsel så I alle får en god start i den nye familie.

Så er du gravid, førstegangsfødende eller har brug for at klæde dig endnu bedre på til næste fødsel? Så er dette forløb det rigtige for dig og din eventuelle partner.

Hvorfor gå til fødselsforberedelse?

Vi synes det er en god ide med privat fødselsforberedelse, da vi har erfaret, at de offentlige tilbud desværre ikke rækker så langt, da der de seneste år har været mange besparelser på hospitalerne og som også forgrener sig ud til bl.a. fødselsforberedelses tilbud. Derfor tilbyder www.fødselsterapeuten.dk privat fødselsforberedelse, så du som gravid får et større indblik i og bedre forståelse for fødslens faser, vejrtræknings teknikker, den anatomiske forståelse af en fødsel, udveksling med andre gravide, indsigt og hjælp til dig som fødende i form af en fødselsterapeut.

Hvad får du med dig?

2×2 timers skræddersyet undervisning på små intime hold

Hands out på materiale til inspiration til din kommende fødsel

Læbepomade som du kan få stor gavn af under din fødsel

200 kr. rabat på en fødselsmodnende zoneterapibehandling hos Huskdigselv

Nogle gode timer med andre gravide kvinder og deres partner

Hvad lærer du til fødselsforberedelse?

Til fødselsforberedelse lærer du og får en forståelse af, hvor naturligt det er at føde! Uden drama og med en masse viden om vejrtrækning, fødestillinger, fødslens faser, den vigtige amning, tiden efter fødslen, tilknytning, og hvad er godt at vælge til/fra under en fødsel.

Hvad indeholder modulerne?

Modul 1
Første modul fokuserer på selve fødslen:

 • Fødslens faser
 • Hvad sker der når du/I ankommer til fødegangen
 • Smertelindring – akupressurpunkter og medicinsk smertelindring 
 • Hvad er en ve?
 • Hvordan reagerer du under fødslen 
 • Hvordan kan partneren støtte den fødende
 • Rollefordeling på fødestuen
 • Vejrtrækningsteknikker
 • Tak for i dag

Der er pause med kaffe, te og snacks undervejs

 

Modul 2

Modul 2 fokuserer på amning og den første tid, når i kommer hjem med jeres baby:

 • Hvad skal du/I have med til fødslen
 • Ønskeliste til selve fødslen – hvordan vil jeg føde
 • Fotos og sociale medier – for og imod
 • De første dage når du kommer hjem
 • Amning – hvordan kommer du i gang efter fødslen
 • Hud til hud med din baby
 • Tilknytning mellem barn og forældre
 • Forventninger til hvordan det er at have en baby i huset
 • Få energi og overskud med hjælp fra partner
 • Praktiske råd og anbefalinger
 • Tak for i dag

Der er pause med kaffe, te og snacks undervejs

Er du interesseret?

Vi afholder løbende fødselsforberedelses forløb. Fødselsforberedelseskurset løber over 2 gange og 2 timer pr. gang. I alt 4 timer.

Kontakt os om pris og om hvornår næste hold starter på e-mail kontakt@fødselsterapeuten.dk

 

Hvor bor vi?

Fødselsterapeuten er en del af Huset Huskdigselv. Huset Huskdigselv ligger centralt i København K og 200 meter fra Gammel Strand Metro. Vi mødes i vores smukke undervisningssal med udsigt til kanalen og Christiansborg.

Adressen er:
Fødselsterapeuten ApS
Nybrogade 20, 3. sal
1203 København K

Hvem står bag fødselsforberedelse?

Izabella og Gry, som er kursets undervisere, er begge uddannede fødselsterapeuter og zoneterapeuter. Tilsammen har de mange års erfaring med graviditet og fødsler. Izabella har som fødselsterapeut assisteret omkring 60 fødsler og deler gerne ud af sin erfaring og viden til jer, der skal føde for første gang. 

Izabella Winther er uddannet Enatal Fødselshjælper, certificeret zoneterapeut fra FDZ og optaget i RAB (Registreringsordningen for Alternative Behandlere). Hertil er Izabella mor til to voksne børn og hun har brugt sine egne erfaringerne til at hjælpe mange kvinder gennem deres graviditet – både som behandler og privat fødselshjælper. Izabella er også stifter og ejer af www.fødselsterapeuten.dk samt www.huskdigselv.dkIzabella er uddannelsesleder af fødselsterapeut uddannelsen. Vi uddanner 20-25 fødselsterapeuter om året.

Gry Winther er uddannet Fødselsterapeut, certificeret zoneterapeut fra ZCT og optaget i RAB (Registreringsordningen for Alternative Behandlere). Hun er mor til 4 voksne børn, har 2 børnebørn og har som behandler bred erfaring med at hjælpe gravide kvinder med zoneterapi mod graviditetsgener og fødselsmodnende behandling.

Fødselsforberedelse 1:1

Det kan også være, at du har mere brug for et helt individuelt fødselsforberedelses forløb med personlige samtaler og behandlinger med afsæt i dine specifikke behov. Her kan du læse mere om klinikken Huskdigselv´tilbud om fødselsforberedelse 1:1.

Overvejer du at have en doula/fødselsterapeut med til din fødsel?

En fødsel er den største begivenhed i en kvindes liv så for at give dig og din partner den bedst mulige fødselsoplevelse kan det være en god ide at klæde dig bedst muligt på for at skabe den ro og tryghed som en fødsel kræver. Du har sikkert allerede læst eller hørt om travlheden på de københavnske fødegange, virkeligheden er, at størstedelen af de nybagte mødre, bliver sendt hjem fra fødegangen 4 timer efter de har født. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få den bedste oplevelse før, under og efter din fødsel. Læs mere om at have en doula med til fødslen.