Find en doula til din fødsel

Fü støtte under din fødsel fra en uddannet doula

Og skab den bedste start for jeres familie. Tryghed, tillid og forberedelse er noget af det der skaber en positiv og tryg fødsel.
At have en doula eller fødselsterapeut med til fødslen reducerer risikoen for kejsersnit med 50% og forkorter fødselslÌngden med 25%.
Igennem vores netvÌrk af doulaer og uddannede fødselsterapeuter, kan du finde den helt rette guide og støtte, büde før, under og efter fødslen. Har du sÌrlige ønsker til din fødsel, eller udfordringer i din graviditet som du har brug for at blive støttet igennem, sü har vi doulaer og fødselsterapeuter med forskellige specialer der kan hjÌlpe dig.
Skriv til os, og fĂĽ en uforpligtende, afklarende samtale.

Find DIN private FØDSELSTERAPEUT

Hvordan fungerer et forløb med en doula?

Et doulaforløb hos Fødselsterapeuten starter under din graviditet, hvor du typisk kommer og für zoneterapi eller kropsterapi behandling jÌvnligt under din graviditet. Nür der cirka er 2 müneder til termin, møder jeg ogsü din partner, sü vi alle kan hilse pü hinanden. Nür fødslen starter, vil jeg vÌre til stede hvor vi aftaler det.

Nogen foretrÌkker i hjemmet nür veerne sü smüt er güet i gang. Andre foretrÌkker at vi mødes pü hospitalet nür der er kommet lidt mere gang i veerne. Uanset hvad, sü giver jeg den fødende ve-regulerende tryk og guider hendes vejrtrÌkning og finder ind til roen og vejrtrÌkningen.

Nür du har født, vil jeg komme pü barselsbesøg hjemme hos jer, hvor vi taler fødslen igennem. Jeg vil stü til rüdighed 14 dage før og efter din termin. Jeg tilbyder forskellige fødselspakker, og priserne er vejledende og kan skrÌddersyes efter dine ønsker og behov.

Basis Fødselspakke

  • 3 gange zoneterapi før fødslen 
  • FødselshjĂŚlper under fødslen (standby 14 dage før og efter termin)
  • Efterfølgende barselsbesøg
Pris = 8.500

Udvidet Fødselspakke

  • 3 gange zoneterapi før fødslen 
  • FødselshjĂŚlper under fødslen (standby 14 dage før og efter termin)
  • Efterfølgende barselsbesøg
Pris = 9.995 kr.