Charlotte Munk Rusholt

Information:

 

om Charlotte Munk Rusholt

En fødsel er en stor oplevelse og kan være spændende og skræmmende, men også hård både fysisk og psykisk. Jeg drømmer om at få fokus tilbage på hvor smuk og vidunderlig en fødsel også er!

Den største oplevelse i mit liv, var min rejse til Zanzibar i Afrika hvor jeg på et hospital medvirkede fra start til slut ved 4 fødsler og 4 kejsersnit, samt en død babys fødsel. Jeg lærte utroligt meget og fik nogle gode erfaringer.
Som fødselsterapeut vil jeg klæde jer godt på og forberede jer grundigt til at komme bedst muligt igennem graviditeten, fødslen og barslen. Jeg går ind for at udarbejde en plan A, B og C da fødslen sådan altid vil føles som en succesoplevelse. Jeg vil være med til at skabe tryghed, udvikle
selvsikkerhed og styrke, samt få jer til at føle al den kærlighed oplevelsen kan give.

 Jeg lægger fokus på at du følger dine behov og drømme, samt lytter til dig selv. Jeg ønsker at give partneren en aktiv rolle under fødslen og med den rette forberedelse kan en partner hjælpe dig på den bedst mulige måde. Med andre ord ønsker jeg at give dig DIN fødsel og gøre det til JERES
oplevelse!!
I kan læse meget mere om mig og hvad jeg kan tilbyde på min hjemmeside og I kan følge med på min Instagram. I må endelig kontakte mig ved spørgsmål eller interesse – jeg ønsker at hjælpe hvor jeg kan og med hvad jeg kan. Jeg håber jeg kan give jer et fantastisk forløb.

Interesseområder/Specialer:

  • Fødselsforberedelse
  • Rebozo- og  gravidmassage
  • Barselspleje

Uddannelse og relevante certificeringer:

Navn: Sygeplejestuderende
År: Færdiguddannet januar 2024