Camilla Holsted

Information:

Camilla Holsted 

At få mine børn, har været startskuddet til en kæmpe personlig udviklingsproces for mig. Mine børn har lært mig så meget om mig selv, mine styrker og svagheder og det startede alt sammen i graviditeten og især ved mine fødsler.
Det er både en af de største “livskriser” og begivenheder i vores liv at, blive forældre og samtidigt sætter graviditet, fødsel og forældreskab ofte store spørgsmål til hvem vi er, hvem vi gerne vil være og vores værdier.
Jeg har to vidt forskellige fødsler bag mig, i hver sin yderpol. Derfor gør jeg mig som doula, meget umage med at klæde dig/jer på til, at kunne tage overvejede og informerede beslutninger – både under graviditeten, fødslen og i den første tid. Det er vigtigt for mig, at du ved hvilke muligheder der findes og har gjort dig tanker om, hvilke behov og ønsker du har. Så når du under fødslen, og dermed i en presset situation, ikke skal til at overveje og tage for meget stilling til noget, du ikke har overskud til at sætte dig ind i.
Er der en partner med, så gør jeg meget ud af at han/hun klædes på til en aktiv og involverende partner-rolle. Både under graviditeten og fødslen.
Vi er i vores samfund meget autoritetstro og det kan godt lede os væk fra at mærke egen intuition og autonomi. Som doula gør jeg derfor også en del ud af at, du/I ved hvor du har mig og føler dig set og hørt samt føler dig grebet i de behov og ønsker du har – og ikke lader autoriteter trække noget nedover hovedet på dig.
Det er en berigende for mig, at hjælpe gravide og deres partnere med en god start på forældreskabet.
Til marts 2024 kan jeg kalde mig certificeret fødselsterapeut, men jeg har allerede nu erfaringer med fødselsforberedelse, fødsel/obstetrik samt er certificeret ammevejleder.
Jeg har derudover bestået 4 semestre på min bachelor i psykomotorik og er certificeret personlig træner og Vanecoach, da jeg tror på at krop og sind hænger uløseligt sammen – også under graviditet og fødsel. Derfor kan mine doula-ydelser/forløb også kombineres med personlig graviditetstræning og vanecoaching.

Interesse områder:

  • Rebozo og akupressur 
  • Vejrtrækningsteknikker 
  • Tryg fødsel og fødselsforberedelse 
  • Partners rolle 
  • Amning 
  • Graviditetstræning 
  • Vanecoaching