Alexandra Mihalcea Garonfolo

Information:

 

Alexandra Mihalcea Garonfolo

En familieforøgelse er magisk, kraftfuld og livsforandrende, og derfor synes jeg det er helt essentielt at familien -især den fødende, skal føle at de er i trygge rammer, kan få støtte og ikke mindst styrke når de allermest har brug for det.

Som doula tilbyder jeg at være din styrke i alle aspekter af starten på forældreskabet. Det er vigtigt at understrege at støtte og vejledning hos mig foregår på den gravide, fødende og ammendes præmisser og jeg lytter netop til hvad den enkelte ønsker.

Med udgangspunkt i dette, er jeg som doula med til at forme og klæde dig og evt din partner på at blive klar til jeres nye roller på empatisk og nærende vis. Fra graviditeten tilbyder jeg bl.a. fødselsforberedelse, vejledning til smertelindringsteknikker, planlægning af fødslen, rebozo og akupressur, samt fødselsmodning. Jeg er også gerne med til fødslen, som din støtte og styrke med værktøjskassen fyldt med fx hjælp til fødestillinger, ve-mestring og naturlig smertelindring. Jeg har 8 års personlig og kontinuerlig amme-erfaring fordelt på 3 børn og er i gang med at uddanne mig til ammerådgiver, og kan derfor vejlede om både ammeopstart, men også amning længere henne i dit forløb.

Du kan forvente at jeg som din doula er empatisk, nærende, åben, styrkende og lyttende.

Jeg bor i Roskilde Vest i en dejlig og charmerende murermestervilla med min mand Herbert og vores 3 børn, Leonardo, Sienna og Serena, og har herfra skabt mit lille doula-virke som du kan læse mere om på www.moderjordgaia.dk

Interesseområder/Specialer:

  • Rebozo & akupressur og fødselsstyrke
  • Amning -både opstart af amning og amning af større børn
  • Det fjerde trimester – især vikling, moderne stofbleer, samsovning og ec baby på potten

Uddannelse og relevante certificeringer:

  • Ammerådgiveruddannelsen påbegyndt i 2022 Færdiguddannet i 2023