Camilla Mia Laustsen

Information:

  Om Camilla

   

  Interresseområder:
   
  1: 4. Trimester og dens udfordringer
  2: Fødsel og forberedelse, (for både gravid og partner, evt familie) både sygehusfødsler og hjemmefødsler
  3: Samtale og samarbejde med den gravide og partner

  Hvis du ønsker et tryk og rolig forløb, med en masse positiv energi, hvor du som den gravide sætter dagsordenen og rammerne for dit forløb og dine ønsker, vil vi i et samarbejde forsøge at skabe dit drømmeforløb og fødsel. 

  Som din fødselsterapeut vil jeg tage imod dig ved åbne arme, jeg vil være den du er tryg ved, og for mig er det vigtigt, at du som som gravid, har ret til og eje din graviditet og har ret til og sige hvordan du gerne vil have den. Jeg finder det meget vigtigt at man i en graviditet, fødsel og 4. trimester ikke har en oplevelse af hvor man bare bliver “mast” i en kasse, så man passer ind i det offentlige systemet.

  Jeg som fødselsterapeut er din fortrolige, jeg er meget forstående og ser dig som et ligeværdig menneske. Hvis jeg skal beskrives med 5 betegnelser, ville jeg vælge;

  smilende og udadvendt
  rummelig og forstående
  seriøs og handlekraftig
  kærlig og omsorgsfuld
  tillidsfuld og fortrolig

  Min egen erfaring, lad os bare sige, at jeg har kendskab til rigtig mange af de vanskeligheder og udfordringer der kan følge med ved en graviditet, fødsel og efterfødsel. Jeg har personlig erfaring med bla. graviditetsgener, nervøsitet for barnet, lange/korte fødsler, smertelindring, amning/sutteflaske, skævheder ved babyer, kolik, vækst ved baby m.m.

  Sammen skal vi skabe en god oplevelse!