Diana Elsgaard

Information:

  • Fulde navn: Diana Elsgaard
  • Alder: 31 år
  • Antal børn: Lucas 2 år
  • Dækker områder: hovedstadsområdet og København
  • RAB-godkendt:  Nej

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 53699400

E-mail: info@dianaelsgaard.dk

Instagram: dianaelsgaard.dk

Hjemmeside: www.dianaelsgaard.dk

Om Diana

Mit navn er Diana, jeg er 31 år, gift med min bedre halvdel, Patrick, og mor til vores søn Lucas. Sammen bor vi i vores lille hyggelige lejlighed i Hellerup, hvor jeg hjemmepasser vores søn og samtidig driver virksomheden Din Intuitive Fødselshjælper

Min interesse for at arbejde med gravide begyndte I 2019, hvor jeg kort tid efter at have startet på den intuitive yogauddannelsen, hos My Yoga Studio, fandt ud af at jeg ventede en lille dreng. 

Gennem yoga lærte jeg at bruge vejrtrækning, meditation og bevægelse til at forberede mig på fødslen, samt bevar roen og jordforbindelsen under min graviditet. Et fantastisk redskab der ligeledes også blev mit primær og bedste værktøj under min fødsel, hvor et gammelt traume havde fundet sin vej op til overfladen, for at blive bearbejdet.

Tiden efter fødslen gjorde størst indtryk på mig, og mindes tilbage som den mest livsændrende og sårbar tid i mit liv, hvor jeg som nybagt mor oplevede, at være i konstant alarmberedskab og overlevelsestilstand, der i den grad fik store betydning for min tilknytning til min søn og mit forhold til min partner. Midt i denne svære tid, fik jeg kendskab til Fødselsterapeuten, som åbnede øjnene op for en indre passion og et brændende ønske om at yde omsorg for andre kvinder under deres graviditet, fødsel og tiden efter fødslen. Lige siden har jeg vidste, at dette er mit livs formål. 

Min tilgang til mit arbejde som fødselshjælper er meget intuitivt og sansebaseret, hvilket gør mit arbejde mere jordnær, rummelig og feminint. Derudover har jeg en pædagogisk baggrund, hvor en anerkendende og opløftende tilgang til mit arbejde vægtes højt, og hvor mødet med den enkelte individ sker med respekt og i øjenhøjde. 

Med mig ved din side kan du forvente at få en empatisk, tillids- og omsorgsfuld fødselshjælper, der brænder for at gøre en forskel for dig, din partner og hele din fødselsoplevelse.

Uddannelse og relevante certificeringer:

2020: Intuitive yogalære (Hatha & Yin yoga)
2022: Efterfødselsyoga lære
2022: Gravidyoga lære
2022: Gravidmassage
2022: Fødselsterapeut
2021: Kostvejleder med speciale i Sporternæring og Plantebaseret kost
2016: Færdiguddannet Pædagog

 

Interesseområder/Specialer:

Det 4. trimester
Udsatte & Sårbar Gravide
Gravid- og Efterfødselsyoga