Infomøde tilmelding

Det er gratis at deltage på vores informationsmøder og du kan hurtigt og sikkert tilmelde dig online. Vores næste informationsmøde holder vi onsdag d. 10. november 2021 kl. 17.30. Vi glæder os til have dig med!

Hjælp kvinder til en tryg fødsel

– bliv stærk i kropssprog, kommunikation og giv omsorgsfuld støtte igennem fødslen

På vores fødselsterapeut-uddannelse lærer du at forstå fødslens forskellige faser samt den gravides anatomi. Uddannelsen indeholder 84 undervisningslektioner. Det er væsentligt mere omfattende end lignende uddannelser, som findes lige nu.

Vi vil fortælle, hvad du kan forvente af vores fødselsterapeutuddannelse, hvordan modulerne er bygget op over de 7 måneder og hvordan en fødselsterapeut arbejder efter endt uddannelse.

Oktober-holdet – starter 2. oktober 2021 – udsolgt

Marts-holdet – starter 26. marts 2022 – få ledige pladser!

August-holdet – starter 27. august 2022 – ledige pladser

Dato og tidspunkt

  • Dato: onsdag den 10. november 2021, kl. 17.30-19.00
  • Dato: torsdag den 27. januar 2022, kl. 17.30-19.00

 

Adresse

Fødselsterapeuten ApS
Nybrogade 20, 3. sal
1203 København K

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage.

Hvad kan du ellers forvente på infomødet?

På infomødet kan du møde Izabella Winther, som vil fortælle om sin egen erfaring som fødselsterapeut og hvorfor hun har lavet uddannelsen. En uddannet fødselsterapeut vil også fortælle om sin oplevelse af, hvordan det har været at være elev på uddannelsen. Så kom til inspirerende og livsbekræftende aften,  der måske kan tage dig med på en 6 måneders rejse mod selv at blive fødselsterapeut.

Derfor skal vi være flere fødselsterapeuter til at vejlede og støtte…

Der er meget travlt på fødegangene og de fødende har brug for ro, tryghed og nærvær. Og derfor skal vi være flere fødselsterapeuter til at vejlede og støtte de kommende mødre til deres livs største oplevelse, nemlig selve fødslen. Så brænder du for gravide kvinder og fødsler og har du selv født? Så er vores kommende infomøde lige noget for dig.

Har du spørgsmål til uddannelsen?

Mere info om uddannelsen?

Der er behov for flere uddannede doulaer pga. de pressede fødegange. Vil du lære et livgivende håndværk på kun 6 måneder? Så læs mere her

Hvad er en doula?

En doula eller en fødselshjælper er en kvinde, som assisterer den fødende kvinde – før, under og efter sin fødsel.