Infomøde tilmelding

Det er gratis at deltage på infomødet, og du kan hurtigt og sikkert tilmelde dig online. Vi har et begrænset antal pladser, så tilmeld dig i dag.

Hjælp kvinder til en tryg fødsel

– bliv stærk i kropssprog, kommunikation og giv omsorgsfuld støtte igennem fødslen

På vores fødselsterapeut-uddannelse lærer du at forstå fødslens forskellige faser samt den gravides anatomi.

Vores septemberhold er udsolgt. Men du kan allerede nu melde dig til forårsholdet 2021, som starter 13. marts 2021 og slutter 19. september 2021.

Uddannelsen indeholder 72 undervisningslektioner. Det er væsentligt mere omfattende end lignende uddannelser, som findes lige nu.

Deltag i vores infomøde onsdag den 30. september 2020 (online), eller kom til vores informationsmøde her i Huset Huskdigselv torsdag den 12. november 2020.

Vi vil fortælle, hvad du kan forvente af vores fødselsterapeutuddannelse, hvordan modulerne er bygget op over de 6 måneder og hvordan en fødselsterapeut arbejder efter endt uddannelse.

Dato og tidspunkt

  • Dato: onsdag den 30. september 2020 (online)
  • Tidspunkt: kl. 17.30-18.30

Adresse

Fødselsterapeuten ApS
Nybrogade 20, 3. sal
1203 København K

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage.

Hvad kan du ellers forvente på infomødet?

På infomødet kan du møde Izabella Winther, som vil fortælle om sin egen erfaring som fødselsterapeut og hvorfor hun har lavet uddannelsen. En af Izabellas klienter vil også kigge forbi og fortælle om hendes fødselsoplevelse med en fødselsterapeut ved hendes side. Så kom til en aften fyldt med livsbekræftende fortællinger, der måske kan inspirere dig til at tage en 6 måneders rejse til selv at blive fødselsterapeut.

Derfor skal vi være flere fødselsterapeuter til at vejlede og støtte…

Der er meget travlt på fødegangene og de fødende har brug for ro, tryghed og nærvær. Og derfor skal vi være flere fødselsterapeuter til at vejlede og støtte de kommende mødre til deres livs største oplevelse, nemlig selve fødslen. Så brænder du for gravide kvinder og fødsler og har du selv født? Så er vores kommende infomøde lige noget for dig.

Har du spørgsmål til uddannelsen?

Mere info om uddannelsen?

Der er behov for flere uddannede doulaer pga. de pressede fødegange. Vil du lære et livgivende håndværk på kun 6 måneder? Så læs mere her

Hvad er en doula?

En doula eller en fødselshjælper er en kvinde, som assisterer den fødende kvinde – før, under og efter sin fødsel.