Infomøde om fødselsterapeut uddannelsen

Kom til infomøde og få svar på alle dine spørgsmål

Hvis du overvejer at starte på fødselsterapeut uddannelsen til september, så kom til vores infomøde mandag den 17. februar 2020. Vi vil fortælle, hvad du kan forvente af vores fødselsterapeutuddannelse, hvordan modulerne er bygget op over de 6 måneder og hvordan en fødselsterapeut arbejder efter endt uddannelse.

Dato og tidspunkt

Infomødet bliver afholdt:

  • Dato: Mandag d. 17. februar 2020
  • Tidspunkt: kl. 17.30-19.00.

Adresse

Fødselsterapeuten ApS
Nybrogade 20, 3. sal
1203 København K

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage, og der vil blive serveret te og snacks.

Sådan tilmelder du dig

Du kan hurtigt og sikkert tilmelde dig online via vores bookingformular. Klik på knappen nedenfor og udfyld dine informationer.

Hvad kan du ellers forvente på infomødet?

På infomødet kan du møde Izabella Winther, som vil fortælle om sin egen erfaring som fødselsterapeut og hvorfor hun har lavet uddannelsen. En af Izabellas klienter vil også kigge forbi og fortælle om hendes fødselsoplevelse med en fødselsterapeut ved hendes side. Så kom til en aften fyldt med livsbekræftende fortællinger, der måske kan inspirere dig til at tage en 6 måneders rejse til selv at blive fødselsterapeut.

Derfor skal vi være flere fødselsterapeuter til at vejlede og støtte…

Der er meget travlt på fødegangene og de fødende har brug for ro, tryghed og nærvær. Og derfor skal vi være flere fødselsterapeuter til at vejlede og støtte de kommende mødre til deres livs største oplevelse, nemlig selve fødslen. Så brænder du for gravide kvinder og fødsler og har du selv født? Så er vores kommende infomøde lige noget for dig.

Mere info om uddannelsen?

Der er behov for flere uddannede doulaer pga. de pressede fødegange. Vil du lære et livgivende håndværk på kun 6 måneder? Så læs mere her

Hvad er en doula?

En doula eller en fødselshjælper er en kvinde, som assisterer den fødende kvinde – før, under og efter sin fødsel.