Infomøde

Kom til et inspirerende informationsmøde

Vores næste informationsmøde afholdes d. 28. August 2024. Det er gratis at deltage på vores informationsmøder og du kan tilmelde dig på 2 minutter.Vi glæder os til have dig med!

Praktisk om infomødet

Adresse

Fødselsterapeuten ApS
Nybrogade 20, 3. sal
1203 København K

 

Pris

Det er gratis at deltage.

Bliv inspireret

Hvad kan du forvente på infomødet?

På infomødet kan du møde Izabella Winther, som vil fortælle om sin egen erfaring som fødselsterapeut og hvorfor hun har lavet uddannelsen. En uddannet fødselsterapeut vil også fortælle om sin oplevelse af, hvordan det har været at være elev på uddannelsen. Så kom til inspirerende og livsbekræftende aften, der måske kan tage dig med på en 6 måneders rejse mod selv at blive fødselsterapeut.
Hjælp kvinder til en tryg fødsel

Bliv stærk i kropssprog, kommunikation og giv omsorgsfuld støtte igennem fødslen
På vores fødselsterapeut-uddannelse lærer du at forstå fødslens forskellige faser samt den gravides anatomi. Uddannelsen indeholder 84 undervisningslektioner. Det er væsentligt mere omfattende end lignende uddannelser, som findes lige nu.

Vi vil fortælle, hvad du kan forvente af vores fødselsterapeutuddannelse, hvordan modulerne er bygget op over de 7 måneder og hvordan en fødselsterapeut arbejder efter endt uddannelse.

fødselsterapeut doula uddannelse

Vores elever fortæller… 

“Jeg føler det dybt meningsfyldt at hjælpe et lille menneske godt ind i verden… Men mest af alt ser jeg mig selv smelte alle de værktøjer jeg har med mig, sammen med alt det jeg har lært. Så jeg bliver min egen Fødselsterapeut.”

Færdiguddannet Elev

Udtalelser fra elever

“Denne rejse har været unik. Den har sat fokus på indre barrierer, indre styrker, indre svagheder. Alle sammen ting, som denne uddannelse har været med til at få frem i klarlys.”

Færdiguddannet Elev

Udtalelser fra elever

“De forskellige moduler (…) har klædt mig bedre på til at kunne varetage rollen som jordemor og fødselsterapeut. Jeg føler, at dette løfter mit forberedelsesniveau ift. til mit kommende jordemoderstudie.”

Færdiguddannet Elev

Udtalelser fra elever