Vi søger kvinder eller par, der har lyst til at have en doula-elev med til deres kommende fødsel 

 

Er du lidt usikker på din kommende fødsel? Er du bange for at føde? Har du haft en dårlig oplevelse med tidligere fødsler? Så er der her hjælp at hente!

Vi har et stort netværk at uddannede fødselsterapeuter og fødselsterapeuter under uddannelse. Du har nu mulighed for at få en fødselsterapeut med til din kommende fødsel, der samtidig matcher dit budget.

Fødselsterapeuter er kvinder, der er specielt uddannet til at støtte og hjælpe gravide og fødende kvinder og deres partner før, under og efter fødslen af en fødselsterapeut/doula.

Når du har en fødselsterapeut med til din fødsel får du:

  • en professionel fagperson, som møder dig lige der, hvor du er, og forstår hvad du har brug for under fødslen og som er ved din side fra din fødsel starter og til du har født.
  • en person, der kender arbejdsgangen og arbejdsfordelingen på fødestuen og ved hvornår hun skal træde til og hjælpe og hvornår hun skal træde i baggrunden.
  • en ekstra omsorgsperson,  som du har tillid til  og som skaber ro og kontinuitet på fødestuen – også når der er travlhed på fødegangen.
  • en ressource, der også har fokus på din partner.
  • individuelle fødselsforberedende sessioner med afsæt i dine behov

 

Kompetente fødselsterapeut-elever står på spring!

Vi har to hold elever om året og har derfor løbende kompetente fødselsterapeut-elever, der står på spring for at hjælpe netop jer. Når de tilbyder deres hjælp og støtte er de mere end halvvejs gennem uddannelsen og glæder sig til at bruge deres kompetencer.

Når vi har åbnet mulighed for at vores fødsesterapeut-elever assisterer ved fødsler tjener det flere formål. Dels er det en god mulighed for at vores elever kan øve sig på rollen som fødselsterapeut og få trænet de færdigheder og konkrete værktøjer, som de får med på uddannelsen. Dels åbner det op for at en større målgruppe kan få støtte og hjælp under deres kommende fødsel. Prisen vil blive fastsat af eleven selv.

Prislejet er størrelsesordenen 3.000-6.000 kr. mens eleven er under uddannelse. Dermed vil det blive en realistisk mulighed for studerende, arbejdssøgende og andre med mindre økonomisk råderum, at få glæde af doula-effekten. 

En fødselsterapeut-elev vil være ekstra ressourceperson, der ud over det faglige personale på hospitalet, bidrager med ro, tryghed og hjælp under fødslen. Fødselsterapeut-eleven vil naturligvis få supervision af uddannelsesleder Izabella Winther undervejs i forløbet.

I vores netværk har vi også uddannede fødselsterapeuter. Dem kan du læse om her.

Vi får mange henvendelser fra gravide kvinder, der ønsker en fødselsterapeut med til hendes kommende fødsel. For at kunne sende dig trygt videre til en eller flere af vores elever, har vi brug for noget information fra dig. 

Inden du udfylder formularen, skal du lige have talt med din partner og måske også din jordemoder, så du er sikker at det er det rigtige for dig at have en fødselsterapeut-elev eller en nyuddannet fødselsterapeut med til din fødsel. 

Når vi modtager din henvendelse, vil vi sende en forespørgsel ud i vores fødselterapeut-netværk og vende tilbage til dig med kontaktinfo på en eller flere af vores fødselsterapeuter, så du kan kontakte dem direkte.