Julegaven til din gravide kæreste – eller til din gravide veninde

Med fødselsforberedende gravidyoga bliver du fortrolig med dit åndedræt og din krop, og du lærer afslappende og beroligende teknikker i et fortroligt rum på et lille hold sammen med andre gravide. Du får de bedste forudsætninger for en god fødsel.

Det er det bedste du kan give en, du holder af, som snart skal føde. Et forløb med fødselsforberedende gravidyoga er den perfekte julegave til din gravide kæreste – eller til din gravide veninde.

Hvis du selv er gravid, så er det også oplagt at give dig selv ro og afspænding og en masse indsigt i din gravide og fødende krop i et forløb på 6 onsdage i det nye år. 

Hos Fødselsterapeuten Aps tilbyder vi gravidyoga i forløb på 6 mødegange onsdage enten kl. 16 eller kl. 17. 45. Du kan vælge imellem 7 forskellige forløb med start i januar, februar, april, maj, august, september og november. Vi har stadig plads på januar forløbene, som du får til en introduktionspris på 895 kr. Derefter koster forløbene 1095 kr.

Her kan du læse mere om fødselsforberedende gravidyoga.

Giv et gavekort – intropris til den 31.12.2020

Forkæl din gravide kæreste, søster, veninde, arbejdskollega med et gavekort til fødselsforberedende gravidyoga. Det er let og enkelt at købe et gavekort til fødselsforberedende gravidyoga her. Modtageren af gavekortet vælger selv hvilket hold, hun vil på efterfølgende. Køb gavekortet inden den 31.12 med intro rabat og tilmeld dig det gravidyoga hold du ønsker at gå på og som passer dig i 2021.

Glædelig jul og kærlig hilsen

Izabella og Gry