Glæder du dig til at åbne op efter Corona
– og søger du det helt rigtige sted centralt i København?

Er du yogalærer, pilates lærer, mindfulness instruktør? – eller måske underviser du i andet og har været lukket ned på grund af Corona og glæder dig nu til at samle dine kursister igen i nye rammer?

Så har vi et undervisningslokale, som  helt sikkert vil være interessant for dig.

På 3. sal i Huset Huskdigselv  kan vi tilbyde et perfekt undervisningslokale med en fantastisk beliggenhed og udsigt til Frederiksholms Kanal og Christiansborg. 

Hvis du lejer dig ind hos os bliver du del af Huset Huskdigselv – vi arbejder med kropsterapi, zoneterapi, undervisning og uddannelse af doulaer/fødselsterapeuter. I huset tilbydes også yoga, pilates og forskellige former for workshops. Vi søger lejere, der har lyst til at være en del af og bidrage til huset imødekommende, behagelige og rolige professionelle energi.

  • Selve undervisningslokalet er smukt og stemningsfuldt med synlige loftsbjælker og højt til loftet og en af byens smukkeste udsigter. Lokalet emmer af nærvær og ro og beliggenheden er i top med kun 200 m til Gammel Strand Metro og caféer og byliv lige uden for døren.

  • Lokalet egner sig yoga, pilates, mindfulness og meditation, mindre foredrag, samtalegrupper, undervisning, workshops, møder og lignende.

  •  Lokalet er på ca. 45 m2 og er udstyret med borde og stole samt komplet yogaudstyr til 15 personer og et velekviperet tekøkken med alt service. Der er projektor, flipover og wifi.

  • Vi lejer lokalet ud til enkelt events og tilbyder også en fordelagtig pris ved fast tilbagevendende leje af lokalet.

Her kan du du finde mere information om lokalet. Du kan blandt andet se, hvornår lokalet er ledigt og læse mere om priser og lejevilkår.